Afsnit 8: Diluvion

 

Lige siden, jeg som barn, så Bennys Badekar har jeg været fascineret af det hemmelighedsfulde liv under vandet. Vi har glædet os at spille Diluvion fra Arachnid Games, udgivet 2. Febuar 2017. Spillet tager os på en rejse dybt ned under bølgerne mod den endeløse korridor. Rejsen er lang og farefuld og fyldt med spændende udforskning. Det giver anledning til “spændende” anekdoter fra det virkelige liv, og Bo afsløre intime detaljer om sig selv….

og vi har fået mail!  -faktisk to

 

storm_p

Denne uges Storm P. Tegning fra Svigerfars kalender, udløser en vigtig snak om hvordan vi gerne så hatten tilbage i herremoden…eller noget

 

torrestativ

Uden opfording bringer vi også dette pirrende billede; behind the scenes på settet hvor Bo tydeligvis ikke er med på Tørrestativsmoden. Til gengæld kan man skimte hamsterburet

 

Leave a Reply