Afsnit 41: The Long Dark

The Long Dark er endnu et post apokalyptisk spil. Men denne gang er der ikke zombier i storbyer der dominerer. I stedet er spillet en langt mere realistisk gengivelse af hvad det kræver at overleve når civilisationen har givet op. Det skal smeltes sne til drikkevand og nogen skal overkomme deres modstand imod at knække hovedet af en kanin. Eskapisterne elsker lidelseshistorier, men er grænsen nået for realisme? Imens sommeren hamre ned over Danmark kæmpes der med sult, tørst, kulde og søvnunderskud i canadas frosne tundra. Noget tyder på at post Apokalypsen måske ikke er helt så sjov som vi havde håbet.

Der er også tid til at tale om Melodi Grand Prix. Kongeligt engelsk bryllup og MUS Samtaler via chatpacks. Julle kan desværre ikke være med fordi han er på Fanø og slås med Alex Nyborg Madsen om de sidste rester af en Matador Mix.

 

Leave a Reply