Afsnit 45: No Mans Sky NEXT

Sommerferien er slut. Det er tid at indfinde sig ved hæve-sænke bordene overalt i Danmark. Det var skønt men nu er det igen blevet tid til at stå tidligt op og træde ind i hamsterhjulet. Til gengæld er det også blevet lidt småkoldt så vi kan igen sætte os ind foran computeren og spille spil uden at ha dårlig samvittighed.

Denne uge har vi spillet No Mans Sky som udkom i 2016 under byger af anklager om brudte løfter og dårlig gameplay. Spiludvikleren Hello Games blev for en periode udsat for internettets vrede. I stedet for at tage pengene og løbe dukkede de hovederne og udkom, over de sidste 2 år, med en serie patches, der kulminerede med NEXT patchen.

Har det skandaleombruste spil så endeligt nok at byde på til at bryde den dårlige omdømme? Eskapisterne spænder exosuitet på ryggen og starter raketmotoren for at se om universet er så uendeligt som nogen påstår.

Leave a Reply