Afsnit 96: Nostalgi

Nostalgi er en sammensætning af det græske nostos (hjemrejse) og algos (smerte). Det bruges om at længes efter noget tabt, forsvundet eller bare gamle dage.

Der er 1 time til at Sony viser The Future of Gaming, men derfor kan vi sgu da godt sige noget kvalificeret om det. Vi har være på tur i fortiden og fisket nogle lidt gamle fisk op af brakvandet, så snup en lytter imens Boomerne svælger i den første kærlighed.

 

Shownotes:

 • Hunt Showdown
 • Warhammer 40K Inquisitor
 • Command & Conquer: Red Alert Remastered
 • Anarchy Online

Outromusik:

 • Red Alert Hellmarch

3 Comments Tilføj dine

 1. Slyngel siger:

  Det er en frisk forandring at i har valgt at mute en af deltagerne – så kan man jo forsøge at gætte hvad der bliver sagt. Men jeg tror faktisk at lytteroplevelsen ville blive bedre, hvis man kunne høre alle 🙂

  1. jimsnaps siger:

   Vi øver os i censur, men måtte dog opgive. Vi har smidt det rigtige lydspor op nu 😉

  2. eskapisterne siger:

   Hej Slyngel. ja det var sent og jeg kom til at uploade den forkerte fil. Jeg fik rettet det, så hvis du missede Caspers indspark i første omgang så burde der ligge en rettet version nu 🙂 Tak for tilbagemeldingen

Leave a Reply