Afsnit 188: En masse andet end Elden Ring!

Vi lovede at vi kom så hurtigt som muligt, besætningen på Eskapisterne er reduceret til 2 mand, men vi har meget at snakke om! Først er der nyhederne: Det svenske firma Embracer Group har været på indkøb og har for en lille sum på kun 300 mio dollars købt Tomb Raider, Deus Ex rettighederne af Square Enix som til et bestyrelsesmøde er gået i bullshit bingo mode og hellere vil satse på cloud, NFTer, AI og sikkert en del flere buzz words! Vi runder selvfølgelig snakken om Romkugler fra sidste afsnit som byder på spændende undersøgende journalistik!

Vi har selvfølgelig også spillet spil! Faktisk er det næsten helt rumtema den her uge: Space Punks, Space Heaven, Endless Space 2. Christian har benyttet en flyrejse til de forenede amerikanske stater på at indse at kærligheden til Nintendos switch er falmet så meget at den aldrig kom op af tasken, og istedet måtte se sig overhalet af “Sænke Slagskibe” på flyets onboard computer… Casper har dykket ned i Ukraine pakken fra Humble Bundle og udforsker Endless Space 2! Vi har masser af snakke om, og som lovet i titlen, så er meget lidt om Elden Ring, som vi dog selvfølgelig også runder. Vi kan næsten smage rødvinen og rib-eyen på vores tunger nu!

Vi har spillet Space Punks, Turnip Boy Commits Tax Evasion, Endless Space 2, Space Heaven og spillet videre på Elden Ring.

Leave a Reply