Afsnit 213: Den STORE gaveregn

Det er endelig blevet søndag og vi er alle fire samlet i studiet – og alle er friske og veloplagte. Det er (jule)tid til at smide omkring os med gaver, så vi belønner jer lyttere der skriver ind med input til dette års GOTY. Så har du et spil du mener bør have titlen som dette års største bedrift, så send os en mail (eskapistpodcast@gmail.com) og indgå i lodtrækningen om en af de gaver vi har i Jimi’s Big Bag of Mystery Stuff. Der er ting fra både Orboot, Hombli og Quest Hunters. Skriv lige hvis du har børn omkring de 6-10 år, så kan vi målrette gaverne en lille smule.

Jimi og Christian har spillet et bud på et godt WH40K spil, Casper er kommet hjem Røre-Gøre-Land og Julle har set noget værre bras i fjerneren.

Vi har spillet Darktide, Magic: The Gathering Arena og Soccer Story og spillet videre på CoD: MW2.

Leave a Reply