Afsnit 221: Et kontroversielt afsnit

Tiden er moden og vi kommer ikke udenom det længere. Et spil er ikke bare et spil længere og selvom vi har forsøgt at danse udenom de mest åbenlyse minefelter, må vi nu bare trampe direkte ud i de to største der findes for tiden. Hogwarts Legacy og Atomic Heart er på dagsordenen og derfor må vi have en snak om baggrunden for spil. Heldigvis er der også mange andre mindre kontroversielle spil som vi kan fornøje os med uden moralske overvejelser og efterfølgende etiske tømmermænd. Og så har et af de spil vi har glædet os allermest til sneget sig under radaren og er udkommet uden vi opdagede det!

Vi har spillet Atomic Heart, Golden Eye, Hotwheels, Sons of the Forest og Blood on the Clocktower og spillet videre på Divity: Original Sin 2 og Hogwarts Legacy.

Leave a Reply