Afsnit 242: Turen går til ISS

Det er søndag… aften! Vi er blevet efterladt alene i studiet, altså Christian og Casper. Andreas Mogensen er endnu engang trådt ind på den internationale rumstation i dag, så det snakker vi selvfølgelig om, og om hvorfor det er så spændende! Men vi snakker også om Gamescon hvor der er kommet en del annonceringer fra, men vi føler os lidt handlingslammet, for det er dagen før dagen, og Starfield skruer ikke ned for forventningerne. Christian prøver at finde tilbage til følelsen fra kollegielokalet med Bo, hvor de spillede de originale X-com spil, men denne gang i form af Xenonauts 2, som er kommet i Early Access på steam. Casper har kastet sig over den nye episode af The Expanse fra Telltale Games, og er helt i hopla over det, og minder igen om at man skal huske at få set The Expanse serien.

Leave a Reply