Afsnit 253: Nu uden hyletone

… håber vi. Casper og Jimi har startet morgenen som kryptozoologer og været på jagt efter den mytiske lyd som har plaget vores podcast. Desværre er det som at se blinde slås med sne, for både Jimi og Casper hører ret dårligt. Men med flashbacks til barndommens høreprøver i boksen hos audiologen, så mener vi at have fundet synderen i form af et defekt XLR-kabel. En stor tak til vores skarpt hørende lyttere – og hvis der stadig er støj på linjen, så sig endelig til. Vi må undvære manden med guldørene, den uforlignelige Christian, men det gik stadig ok.

Vi har også testen en upscaler til konsoller, Marseille mClassic. Skulle nogen være entusiastiske konsolspillere, primært på den ældre generation, så kan vi udlodde upscaleren til en der kan fortælle os om der er markant forskel på ydelsen.

Vi har spillet Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name og Jusant og spillet videre på Isonzo og Warhammer 40000: Darktide.

Leave a Reply