Afsnit 180: Elden Ring Fuckwall

From Soft har endelig udgivet Elden Ring, og den har alle Eskapisterne kastet sig over. Spillet er mere af det samme hvis man er til From Softs spil, men samtidig meget mere tilgængelig. Spillet er open world, og smager lidt af Zelda Breath of the Wild. Julle tvivler så meget på Christian og Caspers evner til at gennemføre spil at han uden at blinke sætter en dyr middag på spil hvis de begge gennemfører spillet, og de behøver ikke engang klare sig til platinium achievements. Christian er fortsat i gang med Dying Light 2, men har nu endelig besluttet sig for at forfølge main quest, og Casper fortæller om hvor koldt det er på toppen når man er verdens bedste spiller i spillet Rocket Arena.

Vi har spillet Elden Ring, Rocket Arena, og spillet videre på Dying Light 2.

Leave a Reply